Dawsholm Dominique
(Pippa)
geboren:12-9-'00Pippa is de absolute koningin in de Bell family en zo wordt zij ook behandeld. Pippa heeft haar eigen plekje op de bank, zij slaapt het liefst de hele dag totdat haar eten wordt opgediend. Ook het ogenblik dat de familie klaar is met eten, weet zij feilloos aan te voelen. Op het moment dat de laatste vork wordt neergelegd, is Pippa daar om eventueel nog iets in ontvangst te nemen. Verder is Pippa een vrolijk hondje maar eist wel respect van haar mede blaffers.


Vimax Gipsy Greenway
(Blue)
geboren: 02-10-2011

Blue

Blue is een zeer vriendelijke boef. Hij is een grote baby die alle aandacht opeist als hij de kans krijgt. Hij vindt knuffels/aandacht heerlijk. Blue is geboren in Denemarken en is gefokt door
Vibeke en Max Renard.

Ned. & Int. Kamp. Dainty Dandies Fizzle Sizzle (Sizzle)
Geboren:30-03-'04Sizzle is het eerste pupje dat geboren is bij de fam Bell en ook gebleven. Doordat zij de eerste was, is zij ook gruwelijk verwend. Ze gaat overal met veel poeha op af en heeft maling aan regels. De enige die Sizzle echt onder de duim heeft, is haar moeder Pippa. Voor haar gaat Sizzle nog altijd op haar rug. Sizzle is dol op haar mensen en staat dan ook elke ochtend voor de deur van de slaapkamer voor een heerlijke knuffel op bed. Een kleine draak.Jeugd. & Ned. Kamp. Dainty Dandies Elizabeth Taylor (Essie) Geboren:10-07-2008Essie is een zachtaardig vriendelijk teefje die graag bij je op schoot ligt. Ook zou je haar thuis als een beetje tuttig kunnen omschrijven. Essie komt helemaal los in het bos waar ze graag als aanvoerdster de anderen gek maakt. Een droppie!