Hoe het allemaal begon

Naar aanleiding van haar 10-jarige jubileum als tandartsassistente mocht Conja Bell van haar toenmalige werkgever een cadeau uitkiezen. Zij hadden al een hond nl. een weimaraner en daar zocht zij een maatje voor dus het cadeau wist zij wel, maar nu nog het ras.
Het mocht beslist niet nog een weimaraner zijn want daar had zij haar handen vol aan. Ondertussen hondenboeken nagekeken en haar oog viel op een dandie dinmont vanwege die schattige kop met haar en hele grote ogen.

Toevallig had één van haar patienten een nestje liggen maar die hadden allen al een huisje gevonden. Deze dame wist haar van een ander nestje te vertellen in Assen. Na contact gelegd te hebben mocht zij gaan kijken bij de pupjes van Mevr. Akkersdijk en na enkele weken mocht zij een reutje mee naar huis nemen.

Zijn naam werd Mixed Double’s Great Expectations oftewel “Rebel”. Rebel is nu alweer enkele jaren bij hen en zij hebben sindsdien heel veel plezier van hem. Een geweldige hond met een geweldig karakter. Een dandie die zich nergens druk over maakt, volstrekt zijn eigen gang gaat en luistert als hij denkt dat het nodig is. Vriendelijk en absoluut niet macho.

Doordat zij nu twee honden bezat en een probleem had tussen de middag met uitlaten, heeft zij na enige tijd besloten om een hondenuitlaatservice te starten. Zo kon zij dus haar hobby in werk veranderen. Van het één kwam het ander en hu heeft zij al enkele nesten gehad en hoopt dat er nog vele volgen met geweldige hondjes als eindresultaat. Met eerlijkheid kan zij zeggen dat al haar honden super sociaal zijn en dat zal mede ook wel komen door alle uitlaathonden waar zij dagelijks mee te maken hebben.

Conja wil graag Celia Danks bedanken voor haar steun, goed advies en vriendschap over de afgelopen jaren.
Conja kreeg haar eerste teef (Dawsholm Dominique) van Celia onder de voorwaarde dat de teef eenmaal ingezet zou worden voor voortplanting dus zo gezegd zo gedaan. Pippa (zoals ze thuis heet) kreeg twee prachtige nesten.

Fijn zou het zijn als een ieder die haar website bezoekt, net zo geniet van deze hondjes als zij thuis doet!!!!